Erhvervsret

Advokat til erhverv

Hos Advokatfirmaet Aqurat Jura har vi stor ekspertise og erfaring inden for erhvervsret. Erhvervsretten er et af vores specialområder, og vi kan derfor tilbyde juridisk rådgivning til virksomheder inden for en lang række af erhvervsretlige områder, herunder blandt andet immaterialret, entrepriseret, stiftelse af selskab samt køb og salg af virksomheder.

Hos Aqurat Jura bliver du mødt af advokat Jonas Quaade, som har forståelse og erfaring med virksomhedsdrift, og som samtidig lægger stor vægt på grundighed og nøjagtighed i sit arbejde. Du er således garanteret en kompetent og faglig dygtig advokat, der kan yde juridisk bistand til din virksomhed inden for mange forskellige områder.

Uanset hvilken type sag du har brug for en erhvervsadvokat til, kan vi hjælpe. Vi går meget op i at finde den bedste løsning til dit behov, og lægger vægt på at du får en god og faglig rådgivning og sparring, som giver værdi til dig og din virksomhed.

Har du brug for en erhvervsadvokat til juridisk rådgivning, eller er du interesseret i at høre mere om, hvordan Aqurat Jura kan hjælpe din virksomhed, er du velkommen til at kontakte os på 31 33 86 86 eller jq@aqurat-jura.dk.

Herunder kan du læse mere om, hvilke ydelser vi kan tilbyde inden for erhvervsret:

Få hjælp til dine sager af en erhvervsadvokat

Som virksomhed kan man have brug for en erhvervsadvokat i flere forskellige sammenhænge. Det kan være, at du står og skal stifte, købe eller sælge en virksomhed. Det kan også være, at du står i en situation, hvor dit varemærke eller design er blevet kopieret, og derfor har brug for en advokat med speciale i immaterialret. Har du brug for løbende rådgivning fra en erhvervsadvokat, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Med en juridisk konsulent på abonnement, kan vi bistå din virksomhed med generelle juridiske spørgsmål og kontraktforhandling, når behovet opstår.

Vi tilbyder juridisk rådgivning inden for en lang række erhvervsretlige områder til virksomheder. Vi holder selv til i Hadsten, og derfor er mange af vores kunder placeret i Østjylland og omegn. Geografi er dog ikke en begrænsning, og vi kan derfor betjene både små og større erhvervskunder i hele landet.

Når du vælger Aqurat Jura som din erhvervsadvokat, får du en professionel og tillidsfuld samarbejdspartner, som du altid kan regne med. Vi har en stor faglig stolthed, og lægger meget vægt på at rådgive vores erhvervsklienter bedst muligt. Derfor gør vi også meget ud af at sætte os ind i din forretning og skabe en god dialog med dig, så vi kan vejlede dig til den bedste løsning. Vi har i forvejen et bredt kendskab til mange forskellige brancher, og har derfor en god forretningsforståelse, der gør, at vi kan tilbyde juridisk bistand, der er tilpasset din virksomhed og den situation du befinder dig i.

Har du brug for advokathjælp i forbindelse med en retssag, er Advokatfirmaet Aqurat Jura også det rette valg. Advokat Jonas Quaade gør en dyd ud af at gå i dybden med de enkelte sager, er detaljeorienteret og grundig, hvilket resulterer i mange succesfulde retssager. Når du vælger Aqurat Jura som din erhvervsadvokat, er din virksomhed således altid i trygge hænder.

Vi påtager os mange forskellige opgaver for vores erhvervsklienter, men hovedfokus i alle opgaver er altid at hjælpe og sikre, at du og din virksomhed får den bedste juridiske løsning, der giver mening for jer. Ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed inden for erhvervsret, kan du kontakte Aqurat Jura på telefon 31 33 86 86 eller mail jq@aqurat-jura.dk.