Privatret

Juridisk rådgivning til private

Har du brug for en advokat til private, juridiske anliggender, skal du vælge Advokatfirmaet Aqurat Jura. Advokat Jonas Quaade er specialiseret i privatret, og har bred erfaring med juridisk rådgivning til private inden for flere forskellige områder. Hvad end du har behov for hjælp til at få lavet et testamente eller en ægtepagt, eller du har brug for en privat advokat til sager om hævd eller køb/salg af fast ejendom, kan vi hjælpe.

I alle sager gør vi en dyd ud af at sikre, at du får den bedste rådgivning til din situation og dit behov. Derfor giver vi os altid god tid til at indgå i dialog med dig og forklare sagens forløb, så du ved, hvad der kommer til at ske. Vi har en meget jordnær tilgang til vores rådgivning, og lægger vægt på, at du får en god forståelse for de forskellige muligheder du har i din specifikke situation, så du kan træffe den rette beslutning. Samtidig er det vigtigt for os at skabe en tryg atmosfære og en tillidsfuld kommunikation, da vi ved, at mange sager inden for privatret vedrører personlige og følsomme emner.

Har du brug for en privat advokat til juridisk rådgivning, er du velkommen til at kontakte Advokatfirmaet Aqurat Jura. Vi tager gerne en snak med dig om din situation, så vi sammen kan finde frem til, hvilken type rådgivning du har behov for. Du kan kontakte os ved at ringe på 31 33 86 86. Du kan også sende en mail jq@aqurat-jura.dk, så hører du fra os snarest muligt.

Herunder kan du læse mere om de forskellige områder vi tilbyder privat rådgivning inden for:

Få en advokat til privatret

Privatret omfatter retlige forhold hos individer, mellem privatpersoner eller mellem private og virksomheder. Som privatperson kan man have brug for en privat advokat i flere forskellige sammenhænge og på forskellige tidspunkter i livet.

Det kan være, at du skal giftes, og ønsker at få lavet en ægtepagt eller et testamente, du skal skilles, og har brug for rådgivning i forbindelse med skilsmissen, eller du har mistet et familiemedlem, og har brug for rådgivning omkring dødsboet. Det kan også være, at du står i en situation, hvor du skal til at købe eller sælge hus, og i den forbindelse har brug for rådgivning til boligkøb eller boligsalg.

Vi tilbyder rådgivning inden for en bred vifte af privatretlige områder, som du kan se ovenfor. Derudover er vi også specialiserede i retshjælpssager i forbindelse med private tvister. Har du en retshjælpsforsikring, vil vi altid kigge på, om vi kan bruge denne, når vi skal hjælpe dig med en retssag. På den måde undgår du at skulle betale flere penge end højst nødvendigt. Har du brug for retshjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne et kig på, hvorvidt din sag er dækket, og hjælper dig med at anmelde skaden og opkræve penge fra dit forsikringsselskab.

Hos Advokatfirmaet Aqurat Jura er du garanteret en personlig og professionel rådgivning. Vi tager hånd om din sag med vores ekspertise og erfaring, og vejleder dig igennem hele processen, så du føler dig i trygge hænder. Vi står klar til at give dig kompetent rådgivning, når behovet for en advokat til private anliggender melder sig. Kontakt os på telefon 31 33 86 86 eller mail jq@aqurat-jura.dk for en uforpligtende snak om din situation og dit behov for privat juridisk rådgivning.