Boligadvokat

Køb og salg af fast ejendom

Står du og skal sælge din nuværende bolig, eller skal du købe ny bolig for første gang, kan vi hjælpe med kvalificeret juridisk rådgivning. At købe eller sælge en bolig er en stor beslutning, og kan ligeledes være en omfattende proces, der ofte giver anledning til spørgsmål. Det kan derfor være en god idé at få hjælp hos en boligadvokat, der kan rådgive dig igennem processen.

Hos Advokatfirmaet Aqurat Jura kan du få hjælp af en advokat til boligkøb og boligsalg. Med vores ekspertise indenfor bolighandel, kan vi guide dig igennem processen, så du føler dig i trygge hænder, når du skal købe eller sælge fast ejendom. Få hjælp til boligsalg eller boligkøb af advokat Jonas Quaade ved at ringe til 31 33 86 86 eller sende en mail til jq@aqurat-jura.dk.

Advokat til boligkøb

At købe ny bolig kan være en overvældende og kompliceret proces, særligt som førstegangskøber. Det kan derfor være en god idé at kontakte en boligadvokat for at få rådgivning og svar på de spørgsmål, du end måtte have i forbindelse med købsprocessen eller den bolig du ønsker at købe. En ejendomsmægler varetager altid sælgers interesse, og du har derfor ikke mulighed for at få uvildig rådgivning hos denne. Hos en boligadvokat kan du derimod få køberrådgivning af en advokat, der er på din side. På den måde undgår du de juridiske faldgruber, der kan være i forbindelse med et boligkøb.

Advokatfirmaet Aqurat Jura er din boligadvokat, når du skal købe ny bolig. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at gennemgå og forstå de vigtige dokumenter, såsom tilstandsrapport og købsaftale, så du ved, hvad du går ind til, og hvad du skriver under på. Med os som din boligadvokat kan du desuden få løbende rådgivning og sparring i forbindelse med boligkøbet. Vi står til rådighed både før, under og efter købsaftalen er underskrevet, så du kan føle dig tryg igennem hele bolighandlen.

Når du skal købe ny bolig, kan du desuden bede om et advokatforbehold i forbindelse med købsaftalen. Et advokatforbehold betyder, at din advokat gennemlæser og godkender købsaftalen, før underskriften er bindende. Dette gør, at du kan fortryde huskøbet, uden at du skal betale 1% af boligens pris, som du ellers ville skulle, hvis du ikke havde et advokatforbehold.

Advokat til boligsalg

Har du planer om at sætte din bolig til salg, men vil du samtidig gerne spare omkostningerne ved brug af ejendomsmægler, kan det være en god idé at få hjælp hos en boligadvokat. En advokat er ofte billigere end en ejendomsmægler, og kan være et godt valg, hvis du har fundet en køber til din bolig, eller du blot ønsker at stå for boligsalget selv.

Selvsalg af en bolig kan være en kompliceret proces, og derfor kan det være rart at have en advokat med på sidelinjen, som kan give dig råd og vejledning, og som samtidig kan hjælpe dig med at udarbejde vigtige dokumenter i forbindelse med salget.

Med Advokatfirmaet Aqurat Jura som din boligadvokat, kan du få hjælp til udarbejdelse af købsaftalen, der kan være svær at udarbejde selv. Derudover kan du få hjælp til at få styr på de mange andre vigtige dokumenter du skal indhente i forbindelse med boligsalget, herunder tinglysningsattest, servitutter, BBR-meddelelser og lignende. Når du vælger os som advokat til boligsalg, behøver du således ikke bekymre dig om de juridiske dokumenter. Du skal blot fokusere på at få solgt din bolig, resten tager vi os af.

Få hjælp af en advokat til ejendomshandel

Hos Aqurat Jura gør vi altid vores bedste for at give dig en god kundeoplevelse. Det betyder blandt andet, at vi yder juridisk rådgivning efter bedste evne, og står til rådighed igennem hele købs- eller salgsprocessen. På den måde kan du føle dig i trygge hænder, uanset om du står og har brug for en advokat til boligkøb eller boligsalg.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med både køb af fast ejendom og salg af fast ejendom til priser på mellem 8.000-9.000 kr. Rådgivningen kan foregå både personligt, over mail eller telefon, alt efter hvor i landet du befinder dig. Holder du til i Østjylland, er du velkommen til at komme forbi vores kontor i Hadsten og tage en snak med os, om dit forestående boligkøb eller boligsalg.

Kontakt os via vores kontaktformular, hvis du ønsker en advokat til ejendomshandel. Du kan også ringe til os på 31 33 86 86 eller skrive til jq@aqurat-jura.dk for at høre mere.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os