Advokatfirmaet Aqurat Jura

Om os

Advokat-Jonas-Quaade-1
Om os

Advokatfirmaet Aqurat Jura

Advokatfirmaet Aqurat Jura er ejet af advokat Jonas Quaade, der har flere års erfaring med jura, og som blandt andet har arbejdet som jurist og advokatfuldmægtig hos flere lokale advokatfirmaer i Hadsten i Favrskov samt det øvrige Østjylland.

I 2023 valgte advokat Jonas Quaade at starte sit eget firma: Advokatfirmaet Aqurat Jura. Navnet Aqurat Jura er ikke tilfældigt valgt. Det spiller på en kombination af ”Quaade” og det danske ord ”akkurat”. ”Akkurat” betyder, ifølge Den Danske Ordbog, præcis og nøjagtig, og det er netop sådan tilgangen er hos Aqurat Jura; vi udfører præcis og nøjagtig jura.

Advokat Jonas Quaade gør en dyd ud af at være omhyggelig, detaljeorienteret og grundig. Når du vælger Aqurat Jura som dit advokatfirma, kan du således være sikker på, at der ikke springes over, hvor gærdet er lavest. Tværtimod bliver der gået i dybden med alle sager til punkt og prikke. Det er samtidig denne grundighed og nøjagtighed, der gør, at advokat Jonas Quaade har opnået stor succes i blandt andet retssager.

Aqurat Jura er din advokat i Hadsten

Advokatfirmaet Aqurat Jura er din lokale advokat i Hadsten og Favrskov. Selvom vi er placeret i Østjylland, kan vi naturligvis tilbyde juridisk bistand til private og erhverv i hele Danmark. Vores jyske, jordnære tilgang til juraarbejdet følger dog med, uanset hvor i landet du befinder dig.

Hos Aqurat Jura er nærhed og tillid en væsentlig faktor, og derfor er kendskabet til klienterne og sagerne afgørende. Med Jonas Quaade som din advokat er du ikke blot et nummer i rækken. Her er der plads til at kunne drøfte den situation du står i, uden at du står tilbage med en kæmpe regning.

”Råd til jura” er således et af nøgleordene hos Aqurat Jura. Vi ønsker at hjælpe og gøre en forskel med omtanke for dig og din pengepung. Det er samtidig vigtigt for os, at du får en forståelse for processen, og hvad der skal ske med din sag. Jura kan være diffust og svært at forstå, derfor er ”jura i øjenhøjde” også et af nøgleordene, der har stor betydning for os.

Kontakt os

Vi tilbyder juridisk bistand til private og erhverv

Der kan opstå behov for advokathjælp i mange forskellige situationer. Hos Advokatfirmaet Aqurat Jura har vi en stor ekspertise, og kan derfor tilbyde juridisk bistand og rådgivning inden for en bred pallette af juridiske områder til både private og erhverv.

Advokat Jonas Quaade er særligt specialiseret i erhvervsret og retshjælpssager, og har blandt andet opnået stor succes med at køre retssager med retshjælpsforsikringsdækning. Vi tilbyder dog mange forskellige typer juridisk bistand, lige fra udarbejdelse af testamente og ægtepagter til entrepriser og virksomhedsoverdragelse.

Der er dermed ikke den opgave vi ikke kan klare, og skulle der være en opgave vi ikke har mulighed for at hjælpe med, har vi et stort netværk af advokater, så du kan være sikker på at få den advokathjælp du har behov for.

Har du brug for juridisk bistand, eller ønsker du at tage en snak om, hvordan Aqurat Jura kan hjælpe dig videre, er du velkommen til at kontakte os ved at udfylde vores kontaktformular. Du kan også kontakte os ved at ringe på 31 33 86 86 eller sende en mail til jq@aqurat-jura.dk.