Juridisk rådgivning til virksomheder &

Juridisk konsulent

Har du brug for juridisk rådgivning i din virksomhed, kan Advokatfirmaet Aqurat Jura være det rette valg. Advokat Jonas Quaade har brede kompetencer inden for mange forskellige juridiske områder, og kan derfor tilbyde juridisk rådgivning til alle typer af virksomheder. Vi lægger vægt på grundighed, og gør en dyd ud af at sætte os ind i din forretning, så du kan få den rette løsning til dit behov.

Skal vi hjælpe dig med din virksomheds juridiske opgaver, eller har du lyst til at høre mere om, hvilke former for juridisk rådgivning vi kan tilbyde, kan du kontakte os på 31 33 86 86 eller jq@aqurat-jura.dk. Vi yder både ekstern juridisk rådgivning, når du har brug for det, samt tilbyder en abonnementsløsning, hvor vi fungerer som in-house juridisk konsulent for din virksomhed.

Få kompetent juridisk rådgivning

Hos Advokatfirmaet Aqurat Jura har vi stor ekspertise inden for blandt andet kontrakter, medarbejdertvister, forhandleraftaler, inkasso samt en lang række andre juridiske problemstillinger. Vi kan derfor give din virksomhed kompetent juridisk rådgivning inden for mange forskellige områder. Med en juridisk specialist ved hånden har du desuden mulighed for at få sparring på alle de juridiske spørgsmål og udfordringer du har brug for.

Vi rådgiver og vejleder dig og din virksomhed efter bedste evne, og løser din virksomheds juridiske opgaver med største grundighed. Du kan derfor altid regne med en høj kvalitet og en god service, når du vælger Aqurat Jura som din virksomhedsadvokat.

Vores juridiske rådgivning tager altid afsæt i virksomheden behov og udfordringer. På den måde kan vi løfte alle virksomhedens juridiske problemstillinger af dine skuldre, så du udelukkende behøver at bekymre dig om at drive din forretning.

Juridisk konsulent på abonnement

Har du brug for en juridisk konsulent, der står til rådighed, når du har brug for det, kan du også vælge vores abonnementsservice. Et abonnement på en juridisk konsulent giver dig de samme fordele som vores juridiske rådgivning, men giver dig derudover mulighed for at få en in-house advokat, som altid står til rådighed, og som derved kan hjælpe, inden behovet for en jurist opstår. Med et abonnement ved du samtidig, hvad du skal betale hver måned, og undgår på den måde uforudsete udgifter til advokatregninger.

En juridisk konsulent på abonnement kan være en god løsning til dig, der har brug for håndtering af mange kontrakter, eller som har mange dårlige betalere, og derfor har brug for en advokat til at håndtere opgaven hurtigt. Vores abonnementsløsning er også ideelt til dig, der ønsker en advokat til generelle juridiske spørgsmål til en fast pris.

Er du interesseret i en juridisk konsulent på abonnement, kan vi lave en skræddersyet løsning, som passer til dig og din virksomhed. Vi kan tilbyde vores abonnementsservice til alle typer virksomheder og erhvervsdrivende, men kan også fungere som underleverandør til andre advokatfirmaer.

Få Aqurat Jura som din virksomhedsadvokat

Som virksomhed kan der opstå mange situationer, hvor man har brug for en advokat. Det kan være i forbindelse med udarbejdelse af ansættelseskontrakter, håndtering af kunder der ikke betaler regningen eller andre juridiske problemstillinger. Hos Aqurat Jura kan vi hjælpe dig med alle dine udfordringer og bistå med juridisk rådgivning, når du har behov for det – enten som ekstern virksomhedsadvokat eller som in-house juridisk konsulent gennem vores abonnementsløsning.

Er du interesseret i at få Aqurat Jura som din virksomhedsadvokat, kan du henvende dig ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at kontakte os på enten telefon 31 33 86 86 eller mail jq@aqurat-jura.dk. Når du henvender dig, tager vi en snak om, hvilket behov for juridisk rådgivning din virksomhed har brug for, og finder sammen en løsning, der passer til din virksomheds behov.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os